Fevzi Efendi İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşısında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip, ülkemizi yarınlara hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Sevgi, saygı ve güven ortamında mükemmele ulaşmak hedefi ile temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen,yaratıcı bireyleri topluma kazandırmak ve çağın gerektirdiği beklentilere göre sürekli gelişim ve değişimde öncü olmak için varız.

Başarılar: Akademik başarı yönünden ülke ortalamasının üstünde olan okulumuzda 2011 - 2012 eğitim öğretim yılında 8.sınıfta bulunan 45 öğrenciden 25´i SBS sınavı sonucunda sınavla öğrenci alan çeşitli Anadolu Liselerine yerleşmiş geri kalan öğrencilerimiz ise diğer orta öğretim kurumlarına kayıt yaptırmışlardır.

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Karate-Hentbol- Basketbol- Veleybol-Yüzme- Masa Tenisi-Paten
Bilimsel Etkinlikler: TEGEV Vakfı ile Koordineli çalışmalar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Zeka Oyunları Atölyesi-Görsel sanatlar atölyesi

WEB - https://fevziefendi.meb.k12.tr

Adres - KAZIM KARABEKİR MAH. 272 SK. FEVZİ EFENDİ İLKOKULU BLOK NO 1 MERKEZ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kazım Karabekir Mahallesi. Orta ve düşük gelir düzeyine sahip vatandaşların ikamet ettiği bir bölge.

Ulaşım Şehiriçi özel halk otobüsü (9 numara) on dakikalık aralıklarla karşılıklı seferler yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzincan Merkez